Κούτρης: «Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μέχρι τώρα και τόνισε πως κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής.

Κούτρης: «Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε στον Ολυμπιακό από τον δανεισμό του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και προσπαθεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά το φιλικό με την Κρακόβια ο Κούτρης δήλωσε:

Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες απέναντι στην Κρακόβια, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Ποιο είναι το σχόλιό σου για το παιχνίδι;

«Παίξαμε με μια ομάδα που μας άφησε τη μπάλα στα πόδια, σίγουρα οι καιρικές συνθήκες στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησαν γιατί έκανε πολλή ζέστη. Χρειαζόταν συγχρονισμός στις κινήσεις ώστε να σπάσουμε και να διαλύσουμε τις γραμμές τους. Ήταν φιλικό, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Τα πόδια είναι βαριά, προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε ό,τι λέει ο προπονητής. Θεωρώ ότι αυτό θα βγαίνει από μέρα σε μέρα. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να μας βγει εκεί που πρέπει».

Νιώθεις ότι επιστρέφεις δριμύτερος;

«Όπως κάθε παίκτης στην ομάδα αυτή πρέπει να δίνει ό,τι έχει και δεν έχει. Εγώ από την πλευρά μου σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, να τη βοηθάω, να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής».