Μπέος: «Έχω παραγγείλει φουστανέλες με δαντέλα να στείλω σε έξι που ψήφισαν»

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου και παρουσίασε τον νέο προπονητή, Οσβάλντ Τανσό. Τι είπε για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Μπέος: «Έχω παραγγείλει φουστανέλες με δαντέλα να στείλω σε έξι που ψήφισαν»

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του προ ημερών είχε κάνει γνωστό ότι ο Βόλος είναι σε διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών του σε επενδυτικό όμιλο.

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (27/6), όπου παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας Οσβάλντ Τανσό, ξεκαθάρισε πως σε πέντε ως δέκα μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Κουράστηκα, είναι προσωπική επιθυμία, αποκορύφωμα οι εκλογές της Super League. Έχω παραγγείλει φουστανέλες με δαντέλα να στείλω σε έξι που ψήφισαν. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από 6-7 επενδυτές. Οι τέσσερις κόπηκαν γιατί είχαν άλλους στόχους και δεν είχαν τη δυνατότητα. Δεν ήθελαν να επενδύσουν. Δυο εταιρίες από το εξωτερικό με ανθρώπους στην Ελλάδα συνεχίζουν το ψάξιμο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Το οικονομικό είναι το τελευταίο. Σημασία έχει διάδοχη κατάσταση. Να μεγαλουργήσει η ομάδα. Τη δημιουργήσαμε για να συνεχίσει να υπάρχει και να πάει ακόμα πιο ψηλά αυτός είναι ο σκοπός. Σε 5-10 μέρες θα υπάρξει κατάληξη είτε θετική είτε αρνητική. Η ομάδα δημιουργήθηκε σε μια πόλη που στα χαρτιά είναι μεγάλες. Ήταν δύσκολο να επιβιώσει, έπρεπε να υπερτερεί. Ο κόσμος έπρεπε να την αγαπήσει και να αρχίσει να δημιουργεί φιλάθλους. Λίγες ομάδες έχουν την οικονομική σταθερότητα του Βόλου. Καθημερινά γίνονται δεκάδες προσφυγές. Η ΠΑΕ Βόλος δεν υπάρχει πουθενά. Λειτουργεί με πειθαρχία για να καθιερωθεί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ανησυχώ αν θα βρεθεί κάποιος να επενδύσει. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα, πληρώνει, είναι ένα επίτευγμα που με κάνει να νιώθω περήφανο. Έτσι θα συνεχίσουμε, αν υπάρχουν επενδυτές που θέλουν να ασχοληθούν είμαστε εδώ. Δεν μπορείς να κρατάς δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Προτιμώ να αφιερώνω την ενέργεια μου στην πόλη που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Να δημιουργήσω μια πραγματικά ευρωπαϊκή πόλη, θέλω να συνεχίσω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει λοιπόν να φύγω από την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Αλλά με τον κατάλληλο διάδοχο. Να τον αγαπήσει ο κόσμος και να είναι πιο πετυχημένος από μένα. Είναι εφικτό, έχουμε βάλει βάσεις. Δεν είναι μαριονέτα ο Βόλος. Ας ελπίσουμε να υπάρξει συμφωνία. Αν δε βρεθεί επενδυτής δε θα τα βάψουμε μαύρα. Τέσσερις μεταγραφές έως σήμερα και ολοκλήρωση ρόστερ την επόμενη εβδομάδα. Θα αποκτηθούν δυο στόπερ ένα αμυντικό χαφ και ένας μεσοεπιθετικός».

Για την επόμενη μέρα: «Ο Βόλος θα είναι καλύτερος από φέτος. Μιλάμε με δυο εταιρίες. Πιστεύω και θέλω να υπάρξει άλλος ιδιοκτήτης μέχρι να αρχίσει πρωτάθλημα. Αν γίνει αυτό τελείωσε ο Μπέος. Έχω άλλα πράγματα να κάνω καλύτερα. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Καταλαβαίνετε τους λόγους. Λοιδορήθηκα, πήγα φυλακή, βγήκα όμως νικητής παρά τις τεράστιες δυνάμεις που αντιμετώπισα. Δε λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Big 4 βάζουν τους όρους ελπίζω να αλλάξουν αυτά. Θέλουμε δρόμο. Μoυ αρέσει το δίκαιο πρέπει να δώσω χρόνο.

Η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια αν μπουν υπογραφές. Μέχρι τότε λειτουργεί υπό τις δικές μας συνθήκες. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που μπορεί να απορρίψει επιλογή μου. Πιστεύω στους συνεργάτες μου. Έτσι λειτουργούμε. Να υποδεχτείτε τους νέους παίχτες. Θα σας ενημερώσω για όλες τις εξελίξεις εγώ».