Μαρτίνς: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται.  

Μαρτίνς: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει μετά το ματς ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και παράλληλα να παραδέχεται ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: Παρόμοιο με το χθεσινό ματς. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μένα. Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση και τους παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν.

Για το τι θέλει να βελτιωθεί: Πρέπει να δουλέψουμε όταν βγαίνει η άμυνα ψηλά να έχουμε σωστές θέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε την πίεση ψηλά γιατί είναι σαν να παίζουμε ξεχωριστά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ. Και στην επίθεση θέλει δουλειά γιατί δεν έχουμε βρει ρυθμούς. Θέλει χρόνο ακόμα και έχουμε δουλειά μπροστά μας