«Επιστρέφει στην Παρί FC ο Λαλά»

Ο Κένι Λαλά είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Παρί FC, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

«Επιστρέφει στην Παρί FC ο Λαλά»

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2021 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κένι Λαλά, έναν παίκτη γεμάτο σε συμμετοχές στο Σαμπιονά. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να τις δικαιώσει. Ο 30χρονος αμυντικός φέτος δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία ως ένα δείγμα ότι δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κένι Λαλά βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα ο έμπειρος μπακ έχει μιλήσει με την Παρί FC και τα έχει βρει μαζί της για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Λαλά θα γυρίσει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στην Παρί FC έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα και έμεινε εκεί μέχρι το 2011 όταν και έφυγε για τη Βαλενσιέν από την οποία το 2015 πήρε μεταγραφή για τη Λανς. Το 2017 πήγε στη Στρασβούργο και το 2021 μετακόμισε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ο Λαλά πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.