Φουλάρει για Αμπουμπακάρ Καμαρά ο Ολυμπιακός

Επόμενο κεφάλαιο που θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, που τον έχει ζητήσει ο Μαρτίνς και τον θέλει στην ομάδα. Προσπάθεια να τελειώσει άμεσα και αυτό το θέμα.

Φουλάρει για Αμπουμπακάρ Καμαρά ο Ολυμπιακός

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Με την απόκτηση του Δανού οι Πειραιώτες κλείνουν μία πολύ σημαντική τρύπα στο ρόστερ τους και καλύπτουν το κενό που έχει δημιουργηθεί από το «κόψιμο» του Κώστα Φορτούνη.

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ετοιμάζονται να τελειώσουν την επόμενη κίνησή τους. Στόχος τους είναι η ομάδα του Πειραιά να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζει η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Για τον Αφρικανό επιθετικό του Άρη έχει εκφραστεί με θετικά λόγια ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει υποδείξει τον 27χρονο άσο ως ιδανική λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Όλη τη σεζόν τον έχει τσεκάρει με τον Άρη και είναι ένας παίκτης που τον έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Την περίπτωση του Αμπουμπακάρ ο Ολυμπιακός την έχει υπό έλεγχο εδώ και αρκετό καιρό. Θεωρείται ένας παίκτης που μπορεί να τον πάρει η ομάδα του Πειραιά, αρκεί να το αποφασίσει. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά την υπόθεση του 27χρονου επιθετικού του Άρη και αναμένεται να είναι η επόμενη κίνηση.

Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς έχει υποδείξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως τον κατάλληλο για την επίθεση, τότε το κλαμπ θα προχωρήσει και στις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται για να του κάνει το χατίρι. Η πληροφόρηση από τη Θεσσαλονίκη θέλει τον Ολυμπιακό να εντείνει τις προσπάθειές του για να αποκτήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ του. Μάλιστα, κάποιες πηγές ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν τα πάντα για να έχουν τον ποδοσφαιριστή και στην προετοιμασία στην Αυστρία. Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για τους Πειραιώτες είναι η επόμενη προτεραιότητα.

Μπορεί με τον Ζινκερνάγκελ οι πρωταθλητές να απέκτησαν έναν επιθετικογενή παίκτη, αλλά ο σχεδιασμός θέλει ακόμη έναν σίγουρα. Ο Αμπουμπακάρ… κολλάει στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς να παίξει με δύο επιθετικούς. Είναι επίσης ποδοσφαιριστής που έχει ταχύτητα και ειδικά σε κόντρα επιθέσεις θα δώσει σημαντικές λύσεις. Για τον Ολυμπιακό είναι η επόμενη κίνηση που θα γίνει για την ενίσχυση του ρόστερ από τη μέση και μπροστά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ