Μαντσίνι: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης, για την έναρξη της προετοιμασίας και όχι μόνο. 

Μαντσίνι: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε»

Για τις σκέψεις του για την νέα χρονιά, αυτά που του έμειναν από την περσινή, τα σημαντικότερα γκολ του και την ανάδειξη του ως MVP μίλησε ο Ντανιέλ Μαντσίνι.

«Με πάρα πολύ όρεξη και πολλές προσδοκίες έρχεται η νέα χρονιά. Πρέπει να προπονηθούμε πολύ δυνατά, με πάρα πολύ υπευθυνότητα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε. Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά», είπε αρχικά στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης.

Για τον κόσμο του Άρη και την ανάδειξή του σε MVP:

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε τη διαφορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για την δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω».

Τέλος, όταν κλήθηκε να επιλέξει τα σημαντικότερα γκολ του με την φανέλα του Άρη, αυτός ξεχώρισε αυτά με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση».