Μπουχαλάκης: «Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουμε το πρωτάθλημα»

Σε δηλώσεις του ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ανέλυσε και την προσεχή αντίπαλο των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη, Μπέρνλι. 

Μπουχαλάκης: «Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League, τονίζοντας ότι είναι μια καλή ομάδα που πέρυσι έκανε αξιόλογη πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάω την επόμενη εβδομάδα, ο Μπουχαλάκης είπε ότι κάθε άνθρωπος του συλλόγου έχει στόχο την κατάκτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Real News:

Για την άνετη πρόκριση επί της Λουκέρνης: «Έγινε καλή δουλειά, γιατί νομίζω πως βάλαμε τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα. Μπήκαμε αποφασίστηκα, σκοράραμε νωρίς, δείξαμε τι θέλαμε και σίγουρα το 4-0 μας έδωσε άλλη ψυχολογία για τη ρεβάνς. Θέλαμε όμως και στην Ελβετία να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να τονώσουμε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

Για τη Μπέρνλι: «Είναι καλή ομάδα. Πέρσι είχε καλή πορεία και έτσι κέρδισε και το εισιτήριο για το Europa League. Έκανε καλές εμφανίσεις, είχε δημιουργήσει εντύπωση. Θα την αναλύσουμε, θα δούμε τα δυνατά της σημεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εδώ τη δουλειά μας. Θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμάς, αλλά δεν αλλάζει. Ξέρουμε τι θα βρούμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας το βράδυ της Πέμπτης να μας ενισχύσει και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να είμαστε εκεί που θέλουμε, στους ομίλους. Έχει καλούς παίκτες, πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, περισσότερα θα πούμε με τον προπονητή μας».

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει το επόμενο σαββατοκύριακο: «Αυτό θέλουμε, το θέλουν όλοι μέσα στον σύλλογο. Έχουν έρθει πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα βοηθήσουν σε αυτό τον άξονα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας