Ελ Αραμπί: «Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League»

Για την Αυστρία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/6) η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του Μαροκινού επιθετικού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. 

Ελ Αραμπί: «Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τον πρώτο μεγάλο στόχο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/6) η αποστολή του Ολυμπιακού και ο Ελ Αραμπί είπε δύο κουβέντες.

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά.

Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε έναν μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ανέφερε κατά την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» με προορισμό την Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσο για την ανανέωση της συνεργασία του με τους πρωταθλητές, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες».