Επίσημο! Ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό έως το 2024

Το... σίριαλ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έλαβε τέλος. Ο Μαροκινός που έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη ανανέωσε το συμβόλαιο του και το έκανε γνωστό ο ίδιος αναρτώντας φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσημο! Ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό έως το 2024

Το ήθελαν πολύ και οι δύο και έγινε πράξη. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κράτησαν αρκετό διάστημα.

Οι Πειραιώτες ήθελαν πολύ να διατηρήσουν τον Μαροκινό "μπομπέρ" στο ρόστερ τους και την επόμενη ημέρα της φιέστας ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε μαζί του. Από τότε πέρασαν αρκετές ημέρες, αλλά τα σημάδια έδειχναν ότι ο έμπειρος επιθετικός θα έλεγε το "ναι" στον Ολυμπιακό.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε πολύ στην ομάδα. Έτσι την Τρίτη διαλύθηκε κάθε αμφιβολία για το μέλλον του Μαροκινού, αφού βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Εκείνο που απέμενε ήταν να γίνει και επίσημο. Ο Γιοσέφ Ελ Αραμπί ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και γράφοντας "2024". Γι' ακόμα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μαροκινός επιθετικός.

Ο Ελ Αραμπί έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους επιθετικούς στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Αλ Ντουχαΐλ και σε 151 ματς σκόραρε 78 φορές, ενώ μοίρασε 19 ασίστ.