Βίοι αντίθετοι για Ένγκελς και Μάριν στον Ολυμπιακό

 Ο Βέλγος στόπερ έχει κινήσει διαδικασία για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την Ρεμς να έχει καταθέσει πρόταση και την Άντερλεχτ να μπαίνει «σφήνα». Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Βίοι αντίθετοι για Ένγκελς και Μάριν στον Ολυμπιακό

Το κομμάτι των αποχωρήσεων είναι αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς στον Ρέντη ο Βασίλης Βούζας έχει κόσμο και κοσμάκη στους «κομμένους» και την ίδια στιγμή υπάρχουν στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές που το μέλλον τους είναι στον αέρα, όπως οι Νικολάου, Πάρντο, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα ως προς το «φεύγα» στον Ολυμπιακό, με τον Μπιορν Ένγκελς να είναι ο βασικός υποψήφιος για να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει μετά τον Γιάγια Μπανανά που επέστρεψε στον Πανιώνιο.

Ο Βέλγος στόπερ έχει στα χέρια του πρόταση από την Ρεμς, την οποία συζητάει και δεν έχει απορρίψει. Την ίδια στιγμή στην πατρίδα του εμφανίζεται η Άντερλεχτ να καλοβλέπει την περίπτωση του Ένγκελς εξαιτίας της συμπεριφοράς του Βράνιες, ο οποίος στο τελευταίο ματς με την Μουσκρόν αποβλήθηκε.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι ο Ένγκελς ψάχνεται να φύγει και έχει κινήσει γη και ουρανό τις τελευταίες μέρες για να αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, το πιο βαρύ συμβόλαιο που είναι «παρκαρισμένο» στον Ρέντη, ο Μάρκο Μάριν δηλαδή, δεν δείχνει τον αντίστοιχο ζήλο. Ίσα-ίσα που βγάζει μία εικόνα ότι δεν πρόκειται να φύγει αν δεν βρει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ.

Σίγουρα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα απεμπλακεί ο Ολυμπιακός από τον Γερμανό άσο. Με τον Ένγκελς αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η άκρη, γιατί το κυνηγάει και ο Βέλγος. Με τον Μάριν όμως έχουν βρει μπελά στο λιμάνι…