ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όλοι στον Ναό»! (pic)

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν στην «OPAP Arena». Προτεραιότητα θα έχουν όσοι φίλαθλοι ακολούθησαν την «Ένωση» και στη Γ' και και στη Β' Εθνική. Χωρίς τις θύρες 4, 7 και 13 το νέο γήπεδο!

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όλοι στον Ναό»! (pic)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τα νέα εισιτήρια διαρκείας, τα πρώτα της «OPAP Arena» με σύνθημα το «Όλοι στον Ναό».

Έτσι βάσει της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας ξεκινά από τα 300 ευρώ και είναι στις θύρες 19, 20, 21, 22, 23 και 25, ενώ στα 400 ευρώ είναι το απέναντι πέταλο, αλλά και οι θύρες 16, 18, 24 και 26.

Στην 37 και την 27 που είναι κάπως πιο κεντρικά είναι στα 500 ευρώ, ενώ οι θύρες 17 και 47 είναι στα 450 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η πρώτη κατηγορία προτεραιότητας αφορά αυτούς που πήραν διαρκείας και ακολούθησαν την προσπάθεια της ομάδας στην Β' και τη Γ' Εθνική. Όχι μόνο σε μία από τις δύο. Η τριετία είναι συγκεκριμένη κι αφορά 18-19, 19-20, 21-22.

Το 20-21 δεν υπήρχαν διαρκείας. Η διαδικασία της επιβεβαίωσης προτεραιότητας αφορά μόνο όσους θέλουν να πάρουν διαρκείας από το διαδίκτυο. Όχι αυτούς που θα πάρουν από τα ταμεία ή τηλεφωνικά. Αυτοί επιβεβαιώνουν επιτόπου ότι ανήκουν σε κάποια από τις κατηγορίες προτεραιότητας.

Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν θα υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο γήπεδο της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο στα διαρκείας.

«Η αναμονή τόσων ετών τελείωσε. Η δική μας αλησμόνητη στιγμή έφτασε! Η στιγμή να ζήσουμε το όνειρο της επιστροφής στο Σπίτι μας. Να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη. Εκεί όπου άρχισαν όλα: Στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι, έπειτα από 19 χρόνια ξεριζωμού, το σημείο αναφοράς της. Η ομάδα μας μπαίνει στη νέα της εποχή. ΟΛΟΙ στον ΝΑΟ!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρίθμηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ λείπουν τρεις αριθμοί που σχετίζονται με οργανωμένους οπαδούς άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, στην αρίθμηση της «OPAP Arena» δεν υπάρχει η Θύρα 4 που συνδέεται με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δεν υφίσταται η Θύρα 7 που είναι σήμα κατατεθέν των φίλων του Ολυμπιακού και βέβαια η ιστορική Θύρα 13 των φίλων του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον οι οργανωμένοι της ΑΕΚ επιστρέφουν μετά από δεκαετίες στη Θύρα 21, στο πέταλο προς το Άλσος.