Παίρνει Αλίγιαγκιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς της Σλάβια Πράγας θα είναι η επένδυση του Ολυμπιακού για την επίθεση, με μεταγραφή από την Σλάβια Πράγας.

Παίρνει Αλίγιαγκιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς, του 19χρονου σέντερ φορ της Σλάβια Πράγας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Τσεχία βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ετοιμάζεται να υπογράψει στους πρωταθλητές.

Ο Αλίγιαγκιτς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Τσεχία, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης και με τον Ολυμπιακό να τον προορίζει αρχικά για τη δεύτερη ομάδα του. Αναμένεται ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Πέρυσι έπαιξε δανεικός από την Σλάβια στην Βλάσιμ με την οποία ήταν πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Σλόβαν Λίμπερετς όπου δεν είχε πολλές συμμετοχές.

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βοσνίας (λόγω της καταγωγής του πατέρα του), ενώ εν συνεχεία αποφάσισε να αγωνίζεται με το εθνόσημο της Τσεχίας. Αναμένεται και ο Αλίγιαγκιτς να είναι με την αποστολή στην Αυστρία για την προετοιμασία του Ολυμπιακού εφόσον ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί η απόκτησή του.