Γιώργος Ξενιτίδης: «Ο Παναιτωλικός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή»

Ο Γιώργος Ξενιτίδης παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον Παναιτωλικό ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιώργος Ξενιτίδης: «Ο Παναιτωλικός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή»

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Ξενιτίδης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ξενιτίδης μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ομάδα του Αγρινίου:

«Ήταν μία από τις επιλογές μου σαν ομάδα ο Παναιτωλικός. Και πριν γίνει η πρόταση ήταν απ’ τις ομάδες που θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί γιατί, έτσι όπως τα έβλεπα, ένιωθα να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Ότι είναι μια καλή ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον για παίκτες της ηλικίας μου», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος.

Παράλληλα, μίλησε για τις ευκαιρίες που δίνει τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός στους Έλληνες παίκτες:

«Μακάρι όλες οι ομάδες να επενδύσουν περισσότερο σε Έλληνες. Πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούνε. Εννοείται ότι και ξένοι χρειάζονται, αλλά να μην ξεφύγει η κατάσταση όπως σε κάποιες ομάδες. Μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία και στα πόδια μας είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε».