Ολυμπιακός: Νέες «σειρήνες» για Σισέ από Αγγλία και Γαλλία

Μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας έχει συγκεντρώσει ο Παπέ Σισέ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Στα 15 εκατομμύρια ευρω φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη ο Ολυμπιακός. 

Ολυμπιακός: Νέες «σειρήνες» για Σισέ από Αγγλία και Γαλλία

Στο στόχαστρο δύο αγγλικών και δύο γαλλικών ομάδων φαίνεται πως βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ.

Συγκεκριμένα, η αγγλική «dailystar.co.uk» τονίζει πως ο Σενεγαλέζος στόπερ απασχολεί έντονα τις Μπράιτον, Γουότφορντ, Ρεν και Νις ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως η αποχώρησή του από το Λιμάνι είναι πολύ πιθανή.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Σισέ κέντρισε το ενδιαφέρον των παραπάνω, και όχι μόνο, ομάδων μέσα από τις εμφανίσεις του σε Champions League και Europa League με τους Πειραιώτες, οι οποίοι φαίνεται πως κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 15.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ως επικρατέστερος προορισμός για τον Σισέ παρουσιάζεται η Μπράιτον η οποία κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση της περσινής Premier League.

Αν μη τι άλλο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το κατά πόσο θα επαληθευτούν οι πληροφορίες των Άγγλων καθώς ο Σισέ αποτελεί βασικό "γρανάζι" στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 40 παιχνίδια με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.