Λαμία-Βέροια: Το εισιτήριο για την Super League περνάει από το «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία και Βέροια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το τελευταίο εισιτήριο της νέας Super League. Να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν με το 2-1 του πρώτου αγώνα οι γηπεδούχοι, για την μεγάλη ανατροπή οι φιλοξενούμενοι.

Λαμία-Βέροια: Το εισιτήριο για την Super League περνάει από το «Αθανάσιος Διάκος»

Συμπληρώνεται το Σάββατο το βράδυ (20:00, Cosmote Sport 1 HD) το «παζλ» της Super League για την σεζόν 2022/23 με μια εκ των Λαμία και Βέροια να γίνεται η 14η ομάδα του πρωταθλήματος.

Μετά την νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς της Βέροιας, οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο τους στο «Αθανάσιος Διάκος» παραμένοντας στην μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κυνηγά μια σπουδαία ανατροπή και συνάμα την άνοδο στην Super League 1.

Το μοναδικό ερωτηματικό μέσα στην εβδομάδα για την Λαμία είχε να κάνει με την παρουσία, ή όχι του Τιρόνε, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ματς. Ο Ισπανός όμως ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Σε ό,τι αφορά την Βέροια σε σχέση με το πρώτο μπαράζ ο Ισαακίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός παραμένουν οι Βελλίδης, Πόζογλου, Μουχάλης.

Ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ θα είναι διαιτητής στο παιχνίδι ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλαζ Μπέρκε με τον Μεϊντάνα.

Ο Τάμας Μπόγκναρ ήταν διαιτητής και στο προ ημερών Ελλάδα-Κύπρος 3-0 για το Nations League.