Έκανε «ντόρο» η ανανέωση Ελ Αραμπί

Τι ανέφεραν ΜΜΕ σε Ευρώπη και Αφρική για την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Η «συνύπαρξη» με Χακίμι, Μαζραουί

Έκανε «ντόρο» η ανανέωση Ελ Αραμπί

Αίσθηση έκανε και στο εξωτερικό, ειδικά σε Γαλλία, αφρικανικές, αλλά και αραβικές χώρες, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το νέο διετές συμβόλαιο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

«Παρόλο που είναι πια 35 ετών δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και η διοίκηση του Ολυμπιακού τον αντάμειψε με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, περιμένοντας ότι θα συνεχίσει να παίρνει γκολ από τον Μαροκινό σέντερ φορ», αναφέρεται στην Γαλλία, ενώ στην πατρίδα του και σε άλλες αφρικανικές χώρες ο Ελ Αραμπί γνωρίζει αποθεωτικά σχόλια για την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Γίνεται μάλιστα λόγος για έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεχίζει να παίζει στην Εθνική, ενώ συγκαταλέγεται σε λίστες με συμπατριώτες του που διακρίνονται και παίρνουν τίτλους στην Ευρώπη, όπως είναι ο Ασράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Νουσαϊρ Μαζράουι του Άγιαξ και προσεχώς της Μπάγερν Μονάχου.