ΟΦΗ: Επέκτεινε ο Βούρος το συμβόλαιο του ως το 2024!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ο Πραξιτέλης Βούρος προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ηρακλείου για ακόμη δύο χρόνια (ως το 2024)

ΟΦΗ: Επέκτεινε ο Βούρος το συμβόλαιο του ως το 2024!

Με επέκταση της συνεργασίας της με τον Πραξιτέλη Βούρο επιβράβευσε, με έμπρακτο τρόπο, η ΠΑΕ ΟΦΗ τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, που ήταν από τους διακριθέντες της Κρητικής ομάδας την περασμένη σεζόν.

Οι Ηρακλειώτες ανακοίνωσαν ότι ο κεντρικός αμυντικός, ακρογωνιαίος λίθος της οπισθοφυλακής τους την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια.

Γεγονός που προκάλε ικανοποίηση στις τάξεις των φίλων της ομάδας αφού είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της περσινής σεζόν σε ηλεκτρονικό δημοφήμισμα τους.

Ο Βούρος συνολικά με τη φανέλα του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί 55 φορές, ενώ την περασμένη σεζόν φετινή σεζόν πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε μια ασίστ στη Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!

Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το…κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα!».