Μάρκο Σίλβα: Θέλει και Μαζουακού στην Φούλαμ

Μετά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως ο Μάρκο Σίλβα έχει βάλει "στο μάτι" ακόμη έναν πρώην παίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Αρτούρ Μαζουακού για το αριστερό άκρο της άμυνας της Φούλαμ.

Μάρκο Σίλβα: Θέλει και Μαζουακού στην Φούλαμ

Ο Μάρκο Σίλβα επανέφερε την Φούλαμ στην Premier League και στόχος του είναι η παραμονή της εκεί να μην είναι τόσο σύντομη όσο την προηγούμενη φορά, το 2020/21 όταν και υποβιβάστηκε αμέσως.

Έτσι λοιπόν, μετά τα δημοσιεύματα που τοποθετούσαν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο "στόχαστρο" του Πορτογάλου προπονητή, ένας άλλος παλιός γνώριμος από τον Ολυμπιακό προκύπτει στο ρεπορτάζ της ομάδας του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Γουέστ Χαμ, Αρτούρ Μαζουακού, με τον οποίο ο Μάρκο Σίλβα συνυπήρξε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2015/16. Υπό τις οδηγίες του 45χρονου τεχνικού, ο Κονγκολέζος αμυντικός έπαιξε 32 φορές με απολογισμό ένα γκολ και 3 ασίστ.

Ο Μαζουακού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες και σύμφωνα με την αγγλική "Mail" έχει περίοπτη θέση στην λίστα του Μάρκο Σίλβα με την μεταγραφή να μπορεί να γίνει για ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο Μαζουακού έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Γουέστ Χαμ.