Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πέπε

Έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πέπε, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει δημοσίευμα από την Τουρκία. Ο 25χρονος έκανε καλή χρονιά στην Πορτογαλία.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πέπε

Μετά τους Τικίνιο και Μασούρα, η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως ενδιαφέρεται και για τρίτο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Πέπε, ο οποίος πέρασε την σεζόν ως δανεικός στην Πορτογαλία με την φανέλα της Φαμαλικάο και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα τονίζοντας πως ο 25χρονος αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Φενέρ.

«Η Φενέρ βλέπει την περίπτωση του Πέπε ο οποίος αγωνίστηκε στη Φαμαλικάο τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φενέρμπαχτσε θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο μέσο», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα χωρίς να κάνει λόγο για συγκεκριμένο ποσό.

Ο Πέπε, είχε φέτος 5 γκολ και 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές με την Φαμαλικάο αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο στη θέση «8».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε βγάλει από τα ταμεία του 4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 25χρονο μέσο το καλοκαίρι του 2020 ενώ στον δανεισμό του στην Φαμαλικάο υπήρχε οψιόν αγοράς ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία οι Πορτογάλοι δεν είχαν την δυνατότητα να καλύψουν.