Φέστα: «Ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, πολύ καλή ομάδα η Βέροια»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση της Λαμίας δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα μετά την νίκη επί της Βέροιας

Φέστα: «Ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, πολύ καλή ομάδα η Βέροια»

Η Λαμία έφυγε από τη Βέροια με σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να μένει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα:

Για το ματς: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να σκοράρουμε δύο γκολ εκτός έδρας. Φυσικά είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Ο αντίπαλός μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ πάθος, αλλά ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Βάλαμε περισσότερη εμπειρία στο γήπεδο και πήραμε το καλύτερο που μπορούσαμε από τις φάσεις που είχαμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο ματς από άποψη παραγωγής ποδοσφαίρου, γιατί μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα, τώρα την αντιμετωπίσαμε κιόλας. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε το Σάββατο, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το κατά πόσο το έργο της Λαμίας έγινε ευκολότερο: «Δεν γίνεται πολύ ευκολότερο. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή, με πολλούς επικίνδυνους παίκτες. Φυσικά μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την απόδοσή μας στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μου τώρα έχουν επίγνωση κι από πρώτο χέρι για τη δυναμική του αντιπάλου».