Βέροια-Λαμία: Η πρώτη μονομαχία για το εισιτήριο της Super League

Η Βέροια υποδέχεται την Λαμία απόψε (18:45, ΕΡΤ3) στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου/παραμονής με φόντο μια θέση στην Super League την νέα σεζόν. 

Βέροια-Λαμία: Η πρώτη μονομαχία για το εισιτήριο της Super League

Έφθασε η ώρα που Βέροια και Λαμία περίμεναν εναγωνίως εδώ και εβδομάδες. Η ώρα των αγώνων μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο ή την παραμονή στην Super League. Η σέντρα στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία θα γίνει απόψε (11/6, 18:45, ΕΡΤ 3).

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει VAR, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι σε ισχύ και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πρώτοι στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 αλλά έχασαν την απευθείας άνοδο στα πλέι οφ με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν 26 βαθμούς στην Super League, τέσσερις περισσότερους από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Ημαθία, Παύλος Δερμιτζάκης, δεν υπολογίζει στους Βελλίδη και Πόζογλου, ενώ δεν θα αγωνιστούν και οι Αντέμ, Ισαακίδης, Βάντσης, Μπαϊντού, Μούχαλης.

Από την άλλη μεριά, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους πλην του Λουκά Βύντρα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγιεφ ενώ το γήπεδο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Βέροιας.

Η ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος» έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο (18/6, 20:00, Cosmote).