Άρης: Οι τρεις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν από την Ατλέτικο

Η πρώτη επαφή των ανθρώπων του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε σε πέρας και έτσι οι «Θεσσαλονικείς» έχουν ξεχωρίσει τους Σαντιάγο Αρίας, Μάρκος Πάουλο και Ροδρίγκο Ρικέλμε για την ενίσχυση του ρόστερ.

Άρης: Οι τρεις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν από την Ατλέτικο

Οι ιθύνοντες του Άρη και της Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν έναν άκρως ουσιαστικό κύκλο επαφών, από τον οποίο προέκυψαν τρία ονόματα παικτών τους οποίους οι «κίτρινοι» θα ήθελαν να φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο πρώτος εξ’ αυτών είναι ο Σαντιάγο Αρίας. Πρόκειται για έναν 30χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, διεθνή με την εθνική Κολομβίας ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται πως ξεχώρισε και τον 21χρονο αριστερό χαφ Μάρκους Πάουλο. Ο Άρης ποντάρει στο ότι μπορεί να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί.

Τέλος, η δυσκολότερη περίπτωση φαντάζει αυτή του Ροδρίγκο Ρικέλμε, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν ως δανεικός στην Μιραντές και βρίσκεται ήδη στα «ραντάρ» ομάδων από την La Liga.

Τα δύο «κλειδιά» για τις παραπάνω υποθέσεις είναι η κρίση του ίδιου του Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και το εάν ο Άρης θα βρεθεί στους ομίλους του Conference League.