Αστέρας Τρίπολης: Στην ανώτερη κατηγορία η ομάδα του στην Νέα Υόρκη

Στην κατηγορία Premier Division θα αγωνίζεται απο τον Σεπτέμβριο ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης στο Long Island Soccer Football Association (LISFL). Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Μπροβήλου

Αστέρας Τρίπολης: Στην ανώτερη κατηγορία η ομάδα του στην Νέα Υόρκη

Στην πρώτη κατηγορία του Long Island Soccer Football Association (LISFL), Premier Division ανέβηκε για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 2017, ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος της "μητέρας" ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος έδωσε τα συγχαρητήριά του, κάνοντας ειδική μνεία στους ιδρυτές του συλλόγου:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συγχαίρουν τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Νέας Υόρκης, τους ιδρυτές του συλλόγου, κ. Απόστολο Λαγό και κ. Κώστα Μάνεση, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος για τη σπουδαία επιτυχία της ανόδου στην ανώτερη κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Long Island Soccer Football League (LISFL). Οι ευχές μας και η έμπρακτη στήριξή μας θα σας συντροφεύουν και στη νέα πρόκληση που έχετε μπροστά σας».