Μπρούνο Άλβες: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και επί της ουσίας προανήγγειλε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Μπρούνο Άλβες: Σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος με ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστό ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να σηματοδοτεί εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του μέχρι πρότινος κεντρικού αμυντικού. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι ο Άλβες θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και απλά έπρεπε να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του Απόλλωνα για να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του.

Ο Μπρούνο Άλβες με την ανάρτηση του στην ουσία προανήγγειλε και την έναρξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Εδώ και πολύ καιρό φημολογείται ότι θα αναλάβει διοικητικό πόστο στους «κιτρινόμαυρους» και πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει.

Αναλυτικά ο Μπρούνο Άλβες έγραψε:

«Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξη σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει, όμως άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ».