Ολυμπιακός: Η Λιλ, η Μονπελιέ και η πρόταση που δεν έχει έρθει ακόμη για τον Λαλά

Πολλά γράφουν οι Γάλλοι για τον Κένι Λαλά, την Λιλ και την Μονπελιέ, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει έρθει ακόμη καμία πρόταση στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Η Λιλ, η Μονπελιέ και η πρόταση που δεν έχει έρθει ακόμη για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται για κάποια φρέσκια είδηση. Απλώς, το αναφέρουμε ως... υπενθύμιση.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του που αναφέρουν ότι έχει μπει στο στόχαστρο της Λιλ και της Μονπελιέ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσθέταμε και την Λανς.

Τα πράγματα λοιπόν για τον 31χρονο δεξιό μπακ είναι λίγο - πολύ ξεκάθαρα. Αργά ή γρήγορα θα φύγει και αυτό που «καίει» τον Ολυμπιακό, δεν είναι άλλο από τον αντικαταστάτη του.

Πόσο μεγάλη ή μικρή δόση αλήθειας έχει όμως το ρεπορτάζ από την Γαλλία που αναφέρει τις Λιλ, Μονπελιέ και Λανς ως σοβαρά ενδιαφερόμενες;

Η πραγματικότητα είναι ότι η Λιλ τον παρακολουθούσε. Η Μονπελιέ είχε κάνει και ταξίδι στην Ελλάδα για χάρη του σε δύο αγώνες του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα. Είχε στείλει άνθρωπό της για να τον τσεκάρει.

Βέβαια, δεν είναι σε καμία περίπτωση άγνωστος ποδοσφαιριστής ο Λαλά στο γαλλικό κοινό και κατ’ επέκταση στην γαλλική αγορά. Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της Στρασμπούρ για χρόνια.

Απλώς, αυτό που ήθελαν να διαπιστώσουν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού που τον παρακολουθούσαν, σε τι κατάσταση βρισκόταν.

Προς το παρόν υπάρχει ενδιαφέρον από τους τρεις συλλόγους του Σαμπιονά. Πρόταση δεν έχει καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Θα φτάσει όμως προσφορά στον Ολυμπιακό και είτε... σήμερα, είτε στις 31 Αυγούστου, ο Λαλά θα αποτελέσει παρελθόν.