Ατρόμητος: Θέλει να κρατήσει Ροτάριου και Άλιμπεκ

Ο Ατρόμητος θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ντόριν Ροτάριου και Ντένις Άλιμπεκ.

Ατρόμητος: Θέλει να κρατήσει Ροτάριου και Άλιμπεκ

Τα δίνει όλα ο Ατρόμητος για να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Ντόριν Ροτάριου και Ντένις Άλιμπεκ. Ο Κρις Κόλμαν έχει εισηγηθεί την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, αφού διαπίστωσε πως θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Το θέμα ανέλαβε ο Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος συζήτησε με τους δύο Ρουμάνους ποδοσφαιριστές και από την πλευρά τους, του μετέφεραν πως είναι ικανοποιημένοι στον Ατρόμητο.

Θεωρούν πως η ομάδα του Περιστερίου τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Τα πράγματα, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολα για τους δύο παίκτες. Ο Άλιμπεκ από την πλευρά του έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ με ετήσιες απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ.

Ο Ροτάριου από την άλλη έχει συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς με ετήσιες απολαβές 300 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για δύο υποθέσεις που έχουν αρκετό δρόμο, αλλά είναι κοινή επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα.