Φαντιγκά: Η προπόνηση στο Παρίσι και η Στουτγκάρδη (pics)

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά βρίσκεται στο Παρίσι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας.

Φαντιγκά: Η προπόνηση στο Παρίσι και η Στουτγκάρδη (pics)

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ο 21χρονος άσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Παρί Σεν Ζερμέν και θεωρείται ένα πολύ σημαντικό ταλέντο. Στον Ολυμπιακό έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ίσως περίμενε και ο ίδιος.

Ο Γάλλος έχει μπροστά του την προετοιμασία και εκεί περιμένει να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει τη νέα σεζόν να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία για τον Φαντιγκά και στόχος του είναι να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Ο νεαρός άσος αυτές τις ημέρες που όλοι είναι σε άδεια έχει επιλέξει να κάνει εξτρά προπόνηση. Βρίσκεται στο Παρίσι και με δικό του προπονητή ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, ενώ κάνει και πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Φαντιγκά έχει επισκεφθεί ένα από τα πιο σύγχρονα και δημοφιλή κέντρα φυσικής κατάστασης στη γαλλική πρωτεύουσα.

Εκείνο που θέλει είναι να καταφέρει να μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έτοιμος για να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Φαντιγκά προπονείται με φανέλα της Στουτγκάρδης που του έχει δώσει ο καλός του φίλος, ο Κουλιμπαλί.