«Ο Ουάρντα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως ο πελάτης του έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο Ουάρντα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Ο Αμρ Ουάρντα πριν λίγες ημέρες έκανε γνωστό πως αποτελεί παρελθόν για την Ανόρθωση, ενώ έχει τονίσει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χρήστος Γάτσης, μίλησε σε Μέσα της Αιγύπτου τονίζοντας πως για τον πελάτη του υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του ατζέντη του Αμρ Ουάρντα:

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».