Ιμπραϊμοβιτς: «Έπαιζα έξι μήνες δίχως χιαστό!»

Με ανάρτηση του, μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ενημέρωσε ότι αγωνιζόταν με κομμένο χιαστό για έξι μήνες και κατανάλωνε παυσίπονα ώστε να μπορεί να βοηθήσει την Μίλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ιμπραϊμοβιτς: «Έπαιζα έξι μήνες δίχως χιαστό!»

Την ταλαιπωρία που βίωσε μέχρι να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού του αριστερού του γονάτου αποκάλυψε ο Ζλάταν Ιμπράϊμοβιτς.

Ο άσος της Μίλαν την επομένη του χειρουργείου, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων ως το τέλος της χρονιάς, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το χιαστό του τους τελευταίους μήνες και εξήγησε ότι δεν έκανε προπονήσεις (μόλις 10 τον αριθμό...), άδειαζε το υγρό κάθε εβδομάδα και έπαιρνε παυσίπονα καθημερινά για να ανταπεξέλθει.

Όλα αυτά για να μπορέσει ν' αγωνιστεί έστω με σπαραλιασμένο χιαστό και να βοηθήσει τους «ροσονέρι» να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Ο 40χρονος Σουηδός - που δεν διευκρίνισε αν θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται - έδωσε μια εικόνα του μεγέθους του προβλήματος του, αλλά και της αποφασιστικότητας του:

«Τους προηγούμενους έξι μήνες αγωνιζόμουν χωρίς χιαστό στο αριστερό γόνατο. Πρησμένο γόνατο για έξι μήνες. Κατάφερα να προπονηθώ με την ομάδα μόλις δέκα φορές τους προηγούμενους έξι μήνες. Έκανα πάνω από είκοσι ενέσεις σε έξι μήνες. Άδειαζα (σ.σ. από υγρό) το γόνατο μία φορά την εβδομάδα κάθε έξι μήνες. Παυσίπονα κάθε μέρα για έξι μήνες. Κοιμόμουν ελάχιστα για έξι μήνες από τον πόνο. Ποτέ δεν υπέφερα τόσο πολύ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετέτρεψα κάτι αδύνατο σε κάτι δυνατό. Στο μυαλό μου είχα μόνο ένα στόχο, να κάνω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου πρωταθλητές Ιταλίας, επειδή τους υποσχέθηκα κάτι. Σήμερα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο», έγραψε στο Instagram του.