ΑΕΚ: Μένει ο Μάνταλος

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Συνάντηση με τον Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Μένει ο Μάνταλος

Δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Μάνταλος. Συνεχίζει κανονικά στους «κιτρινόμαυρους».

Υπήρξε το βράδυ της Τετάρτης (25/5) συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Πέτρο Μάνταλο στην οποία συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε με τα όσα είπε και τα όσα σκεφτόταν ο αρχηγός της ομάδας και εξέφρασε φυσικά μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάνταλος εξέφρασε το πως αισθάνεται. Άκουσε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ και τις δικές του θέσεις. Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν φεύγει και η ομάδα θα μπει στο νέο της γήπεδο με αρχηγό τον Πέτρο Μάνταλο.

«Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι», είχε πει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τελικά δεν υπάρχει κανένα θέμα και ο αρχηγός της ΑΕΚ παραμένει.