Μάνταλος: «Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, τόνισε πως η ομάδα μπαίνει στην κρισιμότερη σεζόν της ιστορίας της και ο ίδιος θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για την κατάστασή της. 

Μάνταλος: «Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό και τερμάτισε στην πέμπτη θέση της Super League μένοντας εκτός Ευρώπης την νέα χρονιά. Ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος με διάθεση βαθειάς αυτοκριτικής τόνισε πως θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στο τι έχει γίνει. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει τη χειρότερη χρονιά όσο είμαι εγώ εδώ. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτή την πορεία που έχουμε κάνει. Είναι δύσκολη η κατάσταση, δεν βρίσκω λόγια. Να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη απ' όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα. Βασικά είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για όλο αυτό. Τις επόμενες ημέρες ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω. Όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου θα το κάνω με πράξεις και όχι με λόγια.

Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο της. Μπαίνει στην ευθεία. Είναι η κρισιμότερη σεζόν της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν όλοι.»