ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Αλμέιδα και πιάνει δουλειά!

Ο Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει (Κυριακή - Δευτέρα) στην Αθήνα για να θέσει επιληφθεί όλων των θεμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Μεταγραφές και προετοιμασία.

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Αλμέιδα και πιάνει δουλειά!

Ενόσω αναμένονται εξελίξεις για την στελέχωση της ΠΑΕ ο Ματίας Αλμέιδα προχωρά τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός πιθανότατα την Κυριακή (το αργότερο Δευτέρα..) θα βρίσκεται στην Αθήνα -οικογενειακώς - για μόνιμη εγκατάσταση και για να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του είχαν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Νοτιοαμερικάνος παράλληλα γνωρίζει και τις μεταγραφικές υποθέσεις που «τρέχουν».

Άλλωστε δύο από αυτές, όπως ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Ιν-μπέομ Χουάνγκ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, είναι δικές του προτάσεις.

Για την προετοιμασία η επίσημη έναρξη της με ιατρικά τεστ και εργομετρικά έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου.

Αλλά αυτή η ημερομηνία βέβαια αφορά τους διεθνείς, οι οποίοι θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ως τις 15 Ιουνίου.

Όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αλλά και παίκτες από την ΑΕΚ Β' που ενδέχεται να επιλεγούν στο ξεκίνημα των προπονήσεων της πρώτης ομάδας αναμένεται να πιάσουν δουλειά στα Σπάτα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και το μόνο που απομένει είναι να φιξαριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα ο Αλμέιδα θα έχει επαφές με τους παίκτες του ρόστερ από κοντά, ενώ θα οριστικοποιηθεί και το μέλλον παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό, όπως ο Αθανασιάδης, ο Αλμπάνης και ο Μπότος για παράδειγμα.

Ήδη ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν δώσει αναλυτικό πλάνο δουλειάς μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα πάρουν και ατομικά προγράμματα πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ τις ημερομηνίες που επιθυμεί να κλειστούν τα φιλικά, όλες τις αλλαγές που θέλει να γίνουν στα Σπάτα και την παραμικρή λεπτομέρεια που πρέπει να διευθετηθεί ως και την άφιξή του στην Αθήνα.