Πάντα Νο 1 πιο ακριβή μεταγραφή της Νότιγχαμ ο Καρβάλιο του Ολυμπιακού

Ο Ζοάο Καρβάλιο συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για Premier League.

Πάντα Νο 1 πιο ακριβή μεταγραφή της Νότιγχαμ ο Καρβάλιο του Ολυμπιακού

Ζουν και αναπνέουν στο Νότιγχαμ για τον μεγάλο τελικό των 200 εκατομμυρίων με την Χάντερσφιλντ την προσεχή Κυριακή (29/5-18.30) στο Γουέμπλεϊ για την άνοδο στην Premier League, με τα βρετανικά ΜΜΕ να έχουν συνεχώς αφιερώματα για την ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και το μεγάλο στόχο της επιστροφής στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 23 χρόνια.

Σε ένα από αυτά γίνεται λόγος ξανά για τις ακριβότερες μεταγραφές που έχει κάνει η Φόρεστ από το 2010 και μέχρι σήμερα (ουσιαστικά οι πιο δαπανηρές στην ιστορία του κλαμπ) με τον Ζοάο Καρβάλιο να εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της λίστας. Μπορεί ο Πορτογάλος άσος που συνεχίζει στον Ολυμπιακό να μην κατάφερε να κάνει όσα περίμεναν οι φίλοι της Φόρεστ στην Αγγλία, αλλά σίγουρα τον έχουν ακόμη στις καρδιές τους και πανηγυρίζουν με τη... φανέλα του, όπως φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Με τον παίκτη να έχει κάνει πολλές αναφορές στα social media για τον μεγάλο αγώνα με στόχο την άνοδο για την πρώην ομάδα του.

Ο Καρβάλιο είχε αποκτηθεί με 13.5 εκατομμύρια λίρες από την Μπενφίκα το 2018, ενώ τον ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβών μεταγραφών της Φόρεστ ο Μπρίτ Ασομπαλόνγκα από την Πιτέρμπορο, ο Λιούς Γκράμπαν από την Μπόρνμουθ, ο Χάρι Άρτερ από την ίδια ομάδα και ο Λοΐκ Μπε Σο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Με πολύ μικρότερο κόστος όλοι τους από τον Καρβάλιο που φιλοδοξεί σε μια σεζόν μεγαλύτερης βελτίωσης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε σχέση με τη φετινή παρουσία του.