ΑΕΚ: Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για τον Σιμόες!

«Σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ» καταλήγει η ανάρτηση της ΑΕΚ, για τον Αντρέ Σιμόες, που μετά από 7 χρόνια παρουσίας στα «κιτρινόμαυρα» δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του κι αποχωρεί.

ΑΕΚ: Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για τον Σιμόες!

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Αντρέ Σιμόες «απάντησε» η ΠΑΕ ΑΕΚ κι ευχαρίστησε τον (πρώην πλέον) αρχηγό της Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την «Ένωση» και έμεινε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος είναι ο δεύτερος ξένος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», όλων των εποχών, πίσω μόνο από τον Τόνι Σαβέβσκι, γεγονός που... κάτι λέει.

Με την Ένωση αγωνίστηκε συνολικά 226 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 11 γκολ και 7 ασίστ.

Με την ΑΕΚ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ συμμετείχε στο Champions League.

Ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας στις επιτυχίες και σύντομα συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των αρχηγών, ενώ υπέγραψε την πρόκριση της Ένωσης στους ομίλους του Europa League με γκολάρα επί της Βόλφσμπουργκ.

«Για τις μεγάλες στιγμές, που ζήσαμε μαζί! Για την αφοσίωση και την προσφορά σου! Για τα επτά χρόνια, που φόρεσες και τίμησες τη φανέλα της ομάδας μας! Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας, Αντρέ! Σε ευχαριστούμε για όλα, αρχηγέ!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ένωση.

Εκτός από την ανάρτηση στα social media, η ΑΕΚ ανέβασε ένα βίντεο και στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο δείχνει τις καλύτερες στιγμές του "Σίμο" με την Ένωση. Τα γκολ που πέτυχε, τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.