Καμαρά: «Δεν ήταν η χρονιά που επιθυμούσα»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για τη φετινή σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι δεν ήταν ονειρεμένη για τον ίδιο.

Καμαρά: «Δεν ήταν η χρονιά που επιθυμούσα»

Δεν ήταν η καλύτερη του χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτό το γνωρίζει καλά και ο ίδιος. Ο Μαντί Καμαρά περί ου ο λόγος μίλησε στη Nova και παραδέχτηκε ότι η φετινή χρονιά δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε.

Αναλυτικά ο Μαντί Καμαρά μίλησε:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ: «Έχουμε χαρεί για τον τίτλο. Τον γιορτάσαμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη».

Για το πώς κύλησε η σεζόν για εσένα: «Σε συλλογικό επίπεδο ήταν καλή η χρονιά, επιτυχημένη. Για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ήταν ονειρεμένη, δεν ήταν αυτό που επιθυμούσα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά και θα συγκεντρωθώ στην επόμενη χρονιά, να βελτιωθώ».

Για το μήνυμα που θα στείλει στους οπαδούς: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Αυτά τα τέσσερα χρόνια νιώθω πως έχω μεγαλώσει. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την αγάπη που μου δείχνουν και για τη συμπαράσταση στην ομάδα. Ευχαριστώ όμως όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο, τον προπονητή, αυτούς που δουλεύουν στην ομάδα, ακόμα και τους αντίπαλους παίκτες. Ολοι με έχουν βοηθήσει. Αυτό που θέλω είναι να σκεφτώ και να συγκεντρωθώ, είναι στο πώς θα προοδεύσω, να βελτιωθώ και να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο».