Χατζηνικολάου: «Κρίμα να διαλυθεί αυτή η ομάδα»

Ο τεχνικός του Πλατανιά έκανε έκκληση σε όσους τον αγαπούν να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει.

Χατζηνικολάου: «Κρίμα να διαλυθεί αυτή η ομάδα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιάννη Χατζηνικάλου. Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έριξε όλο του το βάρος στα εξωγαωνιστικά ζητήματα, τα οποία είναι πολύ σοβαρότερα για την ομάδα των Χανίων. Έκανε έκκληση να μην αφήσουν τον Πλατανιά να διαλυθεί και όσοι αγαπούν την ομάδα να την βοηθήσουν.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου…

Για τα αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα από τη στιγμή που η διαφορά των ομάδων είναι εμφανής σε επίπεδο ομάδας και παικτών. Αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει πολύ γρήγορα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να δούμε τι μέλει γενέσθαι με την ομάδα. Οι μέτοχοι και η διοίκηση πρέπει να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, γιατί μετά από έξι χρόνια στη Σούπερ Λίγκα είναι κρίμα να διαλυθεί αυτή η ομάδα. Πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη και να κοιτάξουν να συγκροτηθεί η ομάδα από την αρχή.

Ε: Υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον προγραμματισμό της ομάδας;

Α: Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ομάδα κοιτάζει να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω σε παιδιά που με εμένα δεν έπαιξαν πολύ, έτσι ώστε να δούμε σε ποιους μπορούμε να βασιστούμε και σε ποια συμβόλαια που μπορούν να στηριχθούν και του χρόνου.

Ε: Σας έχει ζητηθεί κάποια έκθεση με λίστα παικτών για του χρόνου;

Α: Όχι.

Ε: Είπατε να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη.

Α: Όπως όλοι μαζί βοηθήσαμε τότε για να βγει η ομάδα, τώρα έχουμε όλοι ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα βουλιάζει. Ολοι όσοι αγαπούν την ομάδα να έρθουν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας.