Βόλος – ΟΦΗ 5-0 : Πάρτι ο Φαν Βέερτ και οι συμπαίκτες του στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Ο Βόλος συνέτριψε τον ΟΦΗ με 5-0 στο καταληκτικό ματς των πλέι άουτ στην Super League 1. Δύο γκολ ο Ολλανδός στράικερ Τομ Φαν Βέερτ που έφθασε τα 17 και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ

Βόλος – ΟΦΗ 5-0 : Πάρτι ο Φαν Βέερτ και οι συμπαίκτες του στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Το τελευταίο ματς των πλέι άουτ για τον Βόλο και τον ΟΦΗ εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους, που θριάμβευσαν με 5-0 στο Πανθεσσαλικό. Αποτέλεσμα που τους ανεβάζει στην ένατη θέση μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, αν και οι Αρκάδες έχουν ακόμα ένα ματς την Κυριακή (15/5) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την πλευρά του ο Ολλανδός αρχισκόρερ Τομ Φαν Βέερτ πέτυχε δύο τέρματα, έφθασε τα 17 γκολ και οδηγεί την σχετική κούρσα, έχοντας πίσω του τον Γιασμίν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ με 15 και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με 14.

Στους «πρωταγωνιστές» της αναμέτρησης και η Ελένη Αντωνίου, καθώς η 37χρονη ρέφερι από την Αχαΐα έγινε η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε αγώνα σε επίπεδο Super League 1. Προ ημερών εξάλλου είχε αναδειχθεί η καλύτερη διαιτητής στη σεζόν για την Super League 2.

Όσο για τον ΟΦΗ τελείωσε την αγγαρεία στην οποία εξελίχθηκαν για λογαριασμό των Κρητικών τα πλέι άουτ. Η ομάδα του Ηρακλείου διατηρεί οριακά την πρώτη θέση του γκρουπ, αλλά θα την χάσει αν ο Ιωνικός κερδίσει την Κυριακή (15/5) τον Παναιτωλικό.

ΤΑ ΓΚΟΛ
12’: Ο Φερνάντες έδωσε στον Φαν Βέερτ, ο οποίος απέφυγε τον Βούρο και από θέση μέσα δεξιά σούταρε ανοίγοντας το σκορ (1-0).
29’: Ο Βούρος γύρισε λανθασμένα με κεφαλιά τη μπάλα προς τον Μανδά, ο Φαν Βέερτ «διάβασε» τη φάση και με προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα (2-0).
36’: Ο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα στέλνοντας τη μπάλα με πολλά φάλτσα να χτυπήσει πρώτα στο δεξί δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα (3-0).
65’: Ο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ροσέρο με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.
81’: Ο Φαν Βέερτ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ροσέρο με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η μικρογραφία
Βόλος-ΟΦΗ 5-0
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Σκόρερ: 12', 29' Φαν Βέερτ, 36' Φερνάντες, 65', 81' Ροσέρο.
Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας)
Κίτρινες: Ροσέρο, Μεγιάδο, Στάικος, Ουές, Βούρος.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (56’ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76’ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Ουές, Διαμαντής (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος (λ. τ. 36’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61’ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (61’ Νέιρα), Ντουρμισάι (46’ Λουίς Φελίπε).