Η σημασία του «διπλού» και η ενίσχυση του Ολυμπιακού

Την Πέμπτη οι Πειραιώτες θέλουν να περάσουν νικηφόρα και από την Ελβετία, ενώ παράλληλα «τρέχουν» και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Η σημασία του «διπλού» και η ενίσχυση του Ολυμπιακού

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη. Μία ρεβάνς που έχει μετατραπεί σε τυπική διαδικασία για τους «ερυθρόλευκους» μετά το 4-0 του «Γ. Καραϊσκάκης». Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στην Ελβετία για τουριστικό λόγο.

Είναι ένα ματς που το θέλουν και το θέλουν για να πάρουν την πρόκριση με δύο νίκες και παράλληλα να χαρίσουν βαθμούς στην Ελλάδα που τους έχει ανάγκη για την κατάταξη της UEFA. Είναι και ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει μία ακόμα ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να μοντάρει την ομάδα του και παράλληλα να περάσει κάποια πράγματα που θέλει στο παιχνίδι.

Για τον Ολυμπιακό είναι θετικό το γεγονός πως έχει τελειώσει την πρόκριση και συνεχίζει ήρεμος τη δουλειά του. Ήταν και βασικό ζητούμενο αυτό για την ομάδα του Πειραιά. Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με τον χαφ. Ο Γκιγιέρμε είναι σε πρώτο πλάνο με τη Ντεπορτίβο να κάνει τα δικά της για να πάρει όσο περισσότερα μπορεί. Ο Αγκού είναι μία περίπτωση που απασχολεί, αλλά η Μαρσέιγ δείχνει να έχει κάνει γερό μπάσιμο. Μία άλλη περίπτωση είναι και ο Γουλιάμ Βενκέρ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει από την ατζέντα του τον Κλαούντιο Γιάκομπ.

Από ‘κει και πέρα απασχολεί και το θέμα στην επίθεση. Ο Ρουί Φόντε είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως, φαίνεται να περιμένει στο… ακουστικό του. Για τον Φράνκο Σολδάνο επιμένουν στην Αργεντινή ότι έρχεται στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα φουντώνει η φημολογία και για τον Τζόελ Κάμπελ. Η ουσία είναι πως στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν τελειώσει με το «εξάρι» πριν τα πλέι οφ του Europa League.