Το γεύμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά τα 10 σερί ματς χωρίς νίκη

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γευμάτισαν όλοι μαζί μετά το τέλος της σημερινής (12/5) προπόνησης έπειτα από πρωτοβουλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το γεύμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά τα 10 σερί ματς χωρίς νίκη

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην νικάει παιχνίδια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την ήττα από τον Άρη συμπλήρωσε τα δέκα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.

Για να βρούμε την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις θα πρέπει να ανατρέξουμε στις 20 Μαρτίου όταν και είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ με 1-0 την ΑΕΚ. Από τότε οι Θεσσαλονικείς έχουν πέντε ήττες για το πρωτάθλημα, δύο ήττες για το Conference League, μία ισοπαλία για το πρωτάθλημα και τις δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να βρουν τι φταίει για να αλλάξουν το κλίμα.

Κάπως έτσι μετά το τέλος της σημερινής (12/5) προπόνησης με πρωτοβουλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους γευμάτισαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απομονώθηκαν σε όροφο του εστιατορίου και συζήτησαν για όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τους το τελευταίο διάστημα. Μετά το τέλος του γεύματος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φέρεται να έκανε τονωτική ομιλία προς τους συμπαίκτες του.