«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ», γράφουν στην Πολωνία

Νέο δημοσίευμα στην Πολωνία για το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ. 

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ», γράφουν στην Πολωνία

«Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορεί να αρνηθεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί.

Ο έμπειρος μέσος που θα είναι στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, η ΑΕΚ ετοιμάζει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Ελλάδα.

«Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί βασικό στοιχείο της στα… χαρτιά, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ της Αθήνας, εκεί όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Το μέλλον του παραμένει άγνωστο.

Ειπώθηκε ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορεί να τις αρνηθεί», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «igol».