Άρης: Μειωμένα κατά 50% τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ (14/5)

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι υπάρχουν «γενναίες» μειώσεις στα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο (14/5, 20.00).

Άρης: Μειωμένα κατά 50% τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ (14/5)

Τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για τον «τελικό» με την ΑΕΚ, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει την ευρωπαϊκή έξοδο, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Άρης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5, 20.00) στο «Κλ. Βικελίδης» και η διοίκηση των «κιτρίνων» ενημέρωσαν ότι τα μεμονωμένα εισιτήρια θα πωλούνται μειωμένα κατά 50%!

Με εξαίρεση τα 20 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο στη VIP κερκίδα, στις υπόλοιπες θύρες τα εισιτήρια πωλούνται με 15 ευρώ.

Συν τοις άλλοις, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι όσοι είχαν προμηθευτεί πακέτο εισιτηρίων στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης χρονιάς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/05, 20:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, 20 ευρώ στα VIP («Άλκης Καμπανός»), ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), ενώ διατίθενται και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-20:00).
Να υπενθυμίσουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ, ενώ με την αναθεωρημένη ΚΥΑ η πληρότητα είναι στο 100% και δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι όσοι αγόρασαν το πακέτο εισιτηρίων των αγώνων ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας».