Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Πολλούς παίκτες με καλή εμφάνιση είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη 1-0 επί του Άρη. Παλιούς και νέους. 

Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και νίκησε τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με 1-0, έχοντας πολλούς παίκτες του σε υψηλό επίπεδο. Είτε πιο έμπειρούς είτε τα νέα παιδιά που πήραν ευκαιρία και γεύση πρώτης ομάδας και ανταποκρίθηκαν.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Σταθερός και σε ετοιμότητα όπτε χρειάστηκε, με πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Μαντσίνι. Είναι πλέον γκολκίπερ εμπιστοσύνης για κάθε περίσταση.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλή επιστροφή στη θέση του δεξιού μπακ. Με δυναμισμό και καλές αμυντικές και επιθετικές προσπάθειες, όπως και με ενέργεια.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχε να αποδείξει κάτι, απλώς απέδειξε πόσο ικανός και πολύτιμος είναι ακόμη και στα τελειώματα της καριέρας του.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ: Στην αρχή ήταν λίγο τρακαρισμένος, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερος σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά. Παίκτης υποθήκη για σπουδαίο μέλλον.

ΦΩΤΗΣ ΚΙΤΣΟΣ: Επίσης ικανός για μεγάλα πράγματα στη συνέχεια. Πολύ δυνατός αμυντικά, έβγαλε πολλά δύσκολα προτού φτάσουν στην περιοχή, ειδικά από τα ανεβάσματα του Σούντγκρεν. Στο χέρι του είναι να φτάσει πολύ ψηλά.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Πολύ καλό ματς, με ωραίες μεταβιβάσεις, πρωτοβουλίες και συμμετοχή σε όλη τη λειτουργία. Και καλές εκτελέσεις στα στημένα.

ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕ: Κέρδισε τα εύσημα του Μαρτίνς και θέση για το νέο ρόστερ. Έτοιμος παίκτης από το Αζερμπαϊτζάν, με παραστάσεις από δυνατά ματς, δεν είχε πρόβλημα να ξεχωρίσει.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας, έστω και όχι πάντα με επιτυχία. Είχε όμως τσαγανό αυτή τη φορά και μακριά από το Φάληρο.

ΜΠΑΝΤΙΟΥΓΚΟΥ ΦΑΝΤΙΓΚΑ: Πάρα πολύ καλός και ποιοτικός στο πρώτο μέρος, με βοήθειες μπροστά και πίσω από την αριστερή πλευρά. Στο δεύτερο κουράστηκε κι αυτό φάνηκε στις αντεπιθέσεις και τις μπαλιές του Καρβάλιο που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Δυναμικό και αεράτο ματς από τον διεθνή άσο, αυτή τη φορά στη θέση του ακραίου επιθετικού. Σημαντική συμβολή στη νίκη της ομάδας.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Από τα καλύτερα παιχνίδια του, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ, ειδικά στη φάση του 13’ από την μπαλιά του Βρουσάι. Δυνατός, πιεστικός και εκτελεστής όταν χρειάστηκε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Για περίπου 25 λεπτά πρόσφερε ποιότητα και ωραίες ενέργειες, όπως και δυναμικά τάκλιν όταν χρειάστηκε.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Βγήκε ωραία σε δύο περιπτώσεις για να σκοράρει, αλλά δεν είχε τις καλύτερες επιλογές. Προκάλεσε πάντως προβλήματα στην άμυνα του Άρη με τις προσπάθειες και τις συνεργασίες του για δεκαπέντε λεπτά.

ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ: Έπαιξε στην αριστερή πλευρά αντί του Κίτσου και δεν είχε προβλήματα.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Για ένα δεκάλεπτο στο τέλος πρόλαβε να δείξει τον δυναμισμό, τα τρεξίματα και τη γενικότερη βελτίωσή του