Τζολάκης: Ελπίζω να αγωνιστώ κατά του Άρη...

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έθεσε ως προσωπικό του στόχο τη διαρκή βελτίωση, ενώ ενόψει του σημερινού (08/05, 21.00) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League δήλωσε ότι ελπίζει ν' αγωνιστεί.

Τζολάκης: Ελπίζω να αγωνιστώ κατά του Άρη...

Ο Ολυμπιακός με τις «δάφνες» της πρόσφατης «στέψης» του ως πρωταθλητής για 3η σερί σεζόν (και 47η συνολικά), στην Τούμπα, νωπές, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενείται από τον Άρη (8/5, 21:00, Novasports Prime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφς.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει μία ενδεκάδα δοκιμών με αρκετούς νεαρούς παίκτες κι εκείνους που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κώστας Τζολάκης είναι ένας εξ αυτών κι υποστήριξε ενόψει της αναμέτρησης με τους κίτρινους πως ελπίζει να του δοθεί χρόνος στο αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος του είναι να βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Πρώτα να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και εγώ. Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής και να αγωνιστώ σήμερα.

Νομίζω ήταν μια καλή σεζόν. Είχα τα παιχνίδια στη β’ ομάδα, έπαιξα κάποια παιχνίδια και με την πρώτη ομάδα. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και δεν σταματάω τη δουλειά.

Είναι ανταγωνιστικά τα παιχνίδια στα playoffs. Και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όποιους επιλέξει ο προπονητής μας να αγωνιστούν γιατί ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως που τώρα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει».