Ατρόμητος - Ιωνικός 0-1: Στην κορυφή των πλέι άουτ οι Νικαιώτες

Ο Ιωνικός πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας στο Περιστέρι του γηπεδούχου Ατρόμητου (1-0) και ανέβηκε στην κορυφή των πλέι άουτ της Super League

Ατρόμητος - Ιωνικός 0-1: Στην κορυφή των πλέι άουτ οι Νικαιώτες

Το εκπληκτικό σερί του Ιωνικού στα πλέι άουτ της Super League συνεχίστηκε στο Περιστέρι. Εκεί όπου η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε και του γηπεδούχου Ατρόμητου (1-0), πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Σύρος μεσοεπιθετικός Αίας Άοσμαν που ήρθε από τον πάγκο, με εκτέλεση φάουλ στο 68'.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος είχε το αήττητο σερί του στα πλέι άουτ να σπάει στο γειτονικό ντέρμπι. Είχε και η ομάδα από το Περιστέρι τις καλές στιγμές της, κυρίως με τον Ευθύμη Κουλούρη, όμως δεν ήταν η μέρα του. Πρώτα ακυρώθηκε το γκολ του στο 19' να ακυρώνεται επειδή χρησιμοποίησε το χέρι του, ενώ στο 78' κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βίντμαρ.

Η μικρογραφία
Ατρόμητος-Ιωνικός 0-1
Γήπεδο: Περιστερίου
Σκόρερ: 68' Άοσμαν
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Καστεγιάνο, Κάνιας

Οι συνθέσεις
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης (72' Μπεντινέλι), Ροτάριου (72' Αλιμπέκ), Κουλούρης, Μουνίθ.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Βίντμαρ, Ρομαό, Σάντσες, Τσιριγώτης (93' Βαφέας), Μύγας Βαλεριάνος Κάνιας, Κιάκος (46' Άοσμαν), Ντάλσιο (95' Πογοσιάν), Λένις (89' Καμπράλ), Μάντζης (46' Τοιυράμ).