Νιόπλιας: «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας»

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως για την ομάδα του είναι η ώρα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.

Νιόπλιας: «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας»

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη διαδικασία των playouts.

Ο κόουτς των Κρητικών επισήμανε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο κακή στα προηγούμενα παιχνίδια για να μην έχει πάρει καμία νίκη.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και το επόμενο. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Σίγουρα και οι άλλες ομάδες είχαν το ίδιο πρόβλημα, ήρθε όμως νομίζω η ώρα να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας. Τη χρειαζόμαστε για εμάς και για τον κόσμο μας που έρχεται να μας βοηθήσει.

Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά υπάρχει μια διαφορά. Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείχνουν τα αποτελέσματα στην έδρα μας. Θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Αν μπορέσουμε να βρεθούμε στο σκορ μπροστά για να μας φύγει αυτό το ψυχολογικό, νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ», ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.