Οδεύει προς Γαλλία ο Μικέλ Αγκού

Η Μαρσέιγ έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Νιγηριανού χαφ και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με την Πόρτο στα 5 εκατ. ευρώ.

Οδεύει προς Γαλλία ο Μικέλ Αγκού

Στον Γκιγιέρμε φαίνεται πως έχει εστιάσει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα την «τρύπα» που έχουν στο «6» προκειμένου να είναι πανέτοιμοι στα play off του Europa League. Εκτός από τον Γκιγιέρμε, όμως, στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχει και ο Μικέλ Αγκού.

Ο 25χρονος χαφ αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία ο Νιγηριανός βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μαρσέιγ, η οποία ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Οι Γάλλοι αναφέρουν στα δημοσιεύματα τους πως η Μαρσέιγ φουλάρει για να κλείσει τη μεταγραφή του Μικέλ Αγκού. Ο Νιγηριανός χαφ είναι ο εκλεκτός της ομάδα της Μασσαλίας η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πόρτο για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο μοναδικός αντίπαλος της Μαρσέιγ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία είναι μία άλλη ομάδα της Λιγκ 1. Συγκεκριμένα η Μπορντό είναι η ομάδα που έχει στο… στόχαστρο της τον Μικέλ Αγκού. Οι Γάλλοι επισημαίνουν πως η Μαρσέιγ είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Αν πράγματι γίνει αυτό τότε η Πόρτο θα ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μασσαλίας.