Μιτρίτσα: «Λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό»

Ο Λουτσέσκου μπορεί να μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ο Μιτρίτσα είπε πως είναι λάθος να σκέφτονται από τώρα στον ΠΑΟΚ το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μιτρίτσα: «Λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό»

Οι δηλώσεις του ακραίου επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάντρου Μιτρίτσα στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αν έχει βιώσει ξανά στην καριέρα του τόσα παιχνίδια μέσα σε μόνο μία σεζόν και το πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τα συνεχόμενα ματς:

«Δεν μου έχει τύχει ξανά, είναι δύσκολο να παίζεις ανά 3 ημέρες αλλά το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ που μπορεί να αλλάζει συνεχώς. Σίγουρα τα παιχνίδια που αντιμετωπίζουμε είναι απαιτητικά καθώς μιλάμε για ντέρμπι, αλλά είμαστε ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά αυτή την κατάσταση».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το κίνητρο που υπάρχει:

«Στα play off δεν έχεις το δικαίωμα ώστε σε κάποιο ματς να είσαι... αδιάφορος, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι στη πρώτη θέση αλλά η ομάδα μας έχει παλέψει πάρα πολύ μέσα στη σεζόν, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό και το παλεύουμε».

Αν υπάρχει στο μυαλό της ομάδας ο τελικός κυπέλλου:

«Είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα στα οποία είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».

Τι κρατάει από τη φετινή σεζόν:

«Αυτό που κρατάω είναι το ανταγωνιστικό επίπεδο και την προσπάθεια που κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό».