Ολυμπιακός-Ατρόμητος Πειραιά: Οι δοκιμές του Μαρτίνς στο φιλικό (pics)

Τι έγινε το πρωί στο Ρέντη στο ματς προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά. Η θέση του Τοροσίδη και οι Μεριά, Νάτχο.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος Πειραιά: Οι δοκιμές του Μαρτίνς στο φιλικό (pics)

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Πειραιά σε ένα ματς που έγινε αντί προπόνησης και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στη Λουκέρνη, ενώ γενικά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά στα πρόσφατα ματς.

Σημαντικό είναι πως έπαιξε από την αρχή ο Μεριά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σισέ, ενώ και ο Τοροσίδης χρησιμοποιήθηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Έλληνας διεθνής έπαιζε στα χαφ δίπλα στον Χατζισαφί με τον Πορτογάλο προπονητή να επιβεβαιώνει τις δοκιμές που έκανε την περασμένη εβδομάδα με τον "Τόρο" στα χαφ. Είναι κάτι που έχει στο μυαλό του για τον Έλληνα άσο.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια τον Μασούρα και τον Κούτρη στα άκρα της άμυνας και τους Μεριά, Σισέ στόπερ. Στα χαφ έπαιξαν οι Τοροσίδης, Χατζισαφί και πίσω από τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος χρησιμοποιήθηκαν οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Φετφατζίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές και μία από αυτές ήταν ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός χαφ πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά και πατάει γκάζι για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Θέλει ακόμα, βέβαια το χρόνο του για να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του. Όσον αφορά στο σκορ δεν είναι άξιο λόγου. Ξέφυγε από ένα σημείο και μετά σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό.