Μεταξάς: «Πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο επηρεάζουν το σκορ»

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2.

Μεταξάς: «Πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο επηρεάζουν το σκορ»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με γκολ του Ρόνι Λόπες στο 90+8' τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, με τον Ηρακλή Μεταξά να αφήνει αιχμές για την διαιτησία του αγώνα, μιλώντας στη NOVA.

Για το ότι ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην κατάκτηση του βαθμούς της ισοπαλίας: «Όχι μόνο στον ένα βαθμό γιατί είχαμε και αντεπίθεση που μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Τη μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε. Μπορούμε να επηρεάσουμε το πρώτο κακό μισάωρο, παίξαμε με φόβο για 30 λεπτά. Ευτυχώς στο δεύτερο το διορθώσαμε και είδαμε ωραίο ματς».

Για το ότι δεν μπήκε δυνατά ο ΠΑΣ: «Εμείς ερχόμαστε εδώ και οι νεαροί μπορούν να τρομάζουν, τους προετοιμάσαμε αλλά είναι άλλο να το λες άλλο να το βλέπεις».

Για το ότι είχε πει «πάμε για νίκες μέχρι το τέλος»: «Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Όλα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη».