Μαρτίνς: «Πάντα στηριζόμαστε στον Ρόνι Λόπες!»

Ο Ρόνι Λόπες χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι πάντοτε τον… υπολόγιζε!

Μαρτίνς: «Πάντα στηριζόμαστε στον Ρόνι Λόπες!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει για το τρίποντο επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Ρόνι Λόπες, είπε ότι πάντοτε τον στήριζε. Βέβαια, ελάχιστες φορές μέσα στο 2022 τον είχε σε αποστολές επίσημων αγώνων και πράγματι τον τελευταίο καιρό σε ορισμένα παιχνίδια τον έχει έστω στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αγχωτική νίκη: «Κάναμε τα πάντα σήμερα για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και όχι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν σκοράραμε στις στιγμές που έπρεπε. Επίσης κάναμε αρκετά λάθη και είχαμε ανησυχία και ανασφάλεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα ήταν άδικο οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν κουράστηκαν να μας στηρίζουν και οφείλεται σε αυτούς που δεν σταμάτησαν να μας πιστεύουν».

Για το τι σημαίνει που σκόραρε στο τέλος ο Ολυμπιακός: «Το ότι βάλαμε το γκολ της νίκης στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μας δίνει κουράγιο. Έπρεπε να γυρίσουμε στις νίκες και ειδικά τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον Ρόνι Λόπες: «Ο Ρόνι δουλεύει καλά εδώ και καιρό. Πάντα στηριζόμαστε πάνω του, βοήθησε την ομάδα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνει. Είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό».